Aktuellt

VÄLKOMNA TILL LOKALFÖRENINGENS ÅRSMÖTE 18 MARS 2012

Alla medlemmar och sympatisörer är varmt välkomna till vårt årsmöte. Vi går igenom sedvanliga formalia, vilket är styrelsens, kommungruppens verksamhetsberättelse, ekonomisk rapport samt vår internrevisors granskning. Vi väljer också ny styrelse med mera. Till vårt årsmöte har vi inbjudit  Seluah Alsaati att vara vår ordförande. Vi har också på ett medlemsmöte nominerat henne som ordförande i distriktsstyrelsen.

Vi väntar på besked om att hon eller någon annan från distriktet kommer till vårt årsmöte. 

Vi bjuder på kaffe, te, läsk samt smörgåsar.

Vi träffas på Föreningsgården Kvarnhjulet, Hus C sal Navet mellan klockan 14 00 och till max. 17 00.

Handlingar kommer att skickas ut med e-post och brev, så att vi når alla medlemmar. Där hittar du dagordningen, verksamhetsberättelser, verksamhetsplan. Ekonomisk rapport presenteras på årsmötet.

Välkomna!

Inger Gemicioglu/på uppdrag av styrelsen.


Inom kort kommer vi att starta en kampanj i Tyresö för fler lägenheter med hyresrät. Vi återkommer när vi träffat Ung Vänster i Tyresö med planeringen för bostadsaktiviteten. Kommungruppen och styrelsen  har en träff  med Ung Vänster den 5 mars 2012 i Tyresös kommunhus, våning 7 tr, fikarummetmellan 19 00 till senast 21 00. 

Kopiera länk