Aktuellt

MEDLEMSMÖTE I TYRESÖVÄNSTERN 30 JANUARI 2012!

SÅ KAN VI SYNAS OCH HÖRAS!

 

Tobias Smedberg

Välkomna till vårt medlemsmöte måndagen den 30 januari 2012. Tid: 19.00 – 21.30. Plats: Föreningsgården Kvarnhjulet, Hus C, lokal Ekrarna. Styrelsen har också bjudit in medlemmar från Haninge och Nynäshamn.

Tobias Smedberg , aktiv i partidistriktet och till vardags verksam som pr-konsult på byrån Agenda PR, leder en diskussion om hur vi ska synas och höras bättre i våra kommuner.

Under två intensiva timmar kommer Tobias visa exempel på hur andra organisationer och partiföreningar lyckats kommunicera med väljare och synas bra i massmedia. Tillsammans kommer vi att diskutera hur vi kan arbeta för att göra oss mer synliga och relevanta i medborgares vardag.

Välkomna!  Vi bjuder på kaffe, te och smörgåsar!

Styrelsen ber våra medlemmar i Tyresö att efter arbetet tillsammans med Tobias stanna kvar cirka 30 minuter. Vi måste välja ombud till Storstockholms distriktets årskonferens och detta ska anmälas senast den 10 februari 2012 till distriktet Vi ska välja två ordinarie ombud och två ersättare.

Om vi hinner kanske vi också kan få en kort rapport från kongressen i Uppsala.

Anmäl dig gärna i förväg om du kommer till: [email protected] Vi behöver planera hur många smörgåsar vi ska ordna.

 

Kopiera länk