Aktuellt

Medlemsmöte

Inbjudan till medlemsmöte i Vänsterpartiet Tyresö

Varmt välkomna ska ni vara till medlemsmöte i Vänsterpartiet Tyresö på måndag den 23/3! Vi träffas på Föreningsgården Kvarnhjulet, hus C , lokal Navet 18.30- 21.00.

Just nu finns det många viktiga frågor att diskutera och ta ställning till. Det borgerliga styret i kommunen planerar att privatisera all kommunal verksamhet (dock ej sådana som verkställer myndighetsbeslut) vilket får stora konsekvenser för många av oss som bor och arbetar i Tyresö. Man planerar också att lägga ner flera mindre skolor och istället satsa på att bygga ett par stora.
Alliansens ämnar bygga ett kulturhus i Tyresö. Det låter ju inte så dumt, men, är deras förslag på var den ska vara belägen, pris, och innehållet i verksamheten verkligen bra?
En annan sak som kommer att diskuteras är vad som ska hända med Tyresö gymnasium i framtiden. Ulla Hoffmann som är mycket insatt informerar oss om de borgerligas planer och hur S, MP och V i gemensam opposition har utformat ett alternativt förslag.

Hälsningar 

Styrelsens arbetsutskott
genom Yvonne Sternberg Taubert

Kopiera länk